You Will Never Walk Alone

By: razmin razak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Fraser Hill Trip:Koleksi Gambar Lama

Rainbow
Lagi-Lagi Rainbow
Tengok tuh, rainbow lagi...
View all 4 photos...
Nama jer Fraser Hill Trip, tapi takder gambar Fraser Hills Pun. Aku pun tak tau mana pegi nyer gambar-gambar tu...NI jerr la yg ada....

Location rainbows ni ialah kat area Empangan Kat Ulu Yam...hujan dah mula tia dari arah utara tapi di selatan, matahari masih memancar. Tanpa banyak cerita kitaorang turun kereta ambik gambar....
Keindahan alam oo....



Friday, 16-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Best Frends's Wedding- 1st May 2004

Nak Manja Dgn Abg Jack..
Rilek Brother, lu nampak cuak ni..pahal?
Err..ko rasa dia tanyer apa aa?
View all 33 photos...
Banyak Fotopages ada gambar orang kawin. So, aku takmau la ketinggalan, disamping dapatlah tambah koleksi yang ada ni.

Perkahwinan Suhaimi Sujak & Haliza Mat Lazim, dua orang member pada 2 May 2004, tahun lepas. Perjalanan nak gi umah dia....perghhh itu lah yang paling aku ingat. Sayang, takde gambar untuk tunjukkan betapa aku ingat saat-saat itu...

Ini juga adalah kali pertama gua jadi pengapit dan juga SAKSI! Besar oo tanggungjawab gua rasa ari tuh..hehehe.




Thursday, 15-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
LIMA 2005- Second Day

Teh Ais Kat Kedai Mamak Tomato
Sukhoi-Russia tak Hantar The Real Thing
Helicopter Bomba
View all 29 photos...
Second Day of LIMA 2005, for me la. Kurang ambik gambar, pasal fikiran aku dah terganggu. Kamera pulak dah ada masalah lak masa tu, tu yang rasa cam tak kena jer. Plus, ada la somthin else that happen during the 52 hours i was on the island.

Its for me to know, and for you to only guess...heh.

2nd day, Airshow. Fighter planes agak kurang la, almost all of it is our own RMAF fighters. Bangga gak la tengok this excellent fighters bearing our own flag.

Overall, i rate this visit as a nice trip away from the busy life of KL. Langkawi was excellent. Weather was great...tak hujan pun...






Wednesday, 14-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
LIMA 2005: 10-13 December 2005(the first day)

Our transportation
Awal pagi di Kuala Perlis
First Boat To Langkawi-6:00
View all 30 photos...
Its been awhile since i set foot on this island north of our country. I almost miss the boat(financial problems and stuffs) but after heavy persuasion, i went.

LIMA 2005- My comments? It was quite dull. Maybe the lack of ships and fighter planes really does effect my mood there. Bayangkan, fighters semua memang Malaysia punya, mana gi fighter planes from US, from Russia, from Europe, from all those big guns! Ships lakk..aduh. Mandomm jer(to me la).
Ntah laa...mungkin aku lebih tertarik dengan scenary kot...


Gi Langkawi nak cari ketenangan... Letih ooo kerja!





Wednesday, 7-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Memories:Berkelah di Bekelah, Maran

Off We Go
Bergambar sebelum bertolak
Waduhh...nak kena naik lori? Macam lembu lakk
View all 18 photos...
Actual date aktiviti ni aku tak berapa nak ingat la, tapi aku ingat pengarah projek ni si sikong.
"Aku anggap projek ni gagal," aku cakap sebelum aku tidur pasal makanan tinggal dalam kereta. Akibatnya, makan roti jerr la malam first tuh. Lapar tau!

Ni macam antara projek terakhir la yg dapat organize pasal lepas tuh ramai yang tak dapat nak join dah...komitmen masing2.

Memories...Friends...Environment...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net