You Will Never Walk Alone

By: razmin razak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Feb-2006 15:58 Email | Share | | Bookmark
Curves & Bubbly

Curves..
and bubble's
My first try using photoshop on images that looks like nothin interesting really...

Let’s don’t wait till the water runs dry
We might watch our whole lives pass us by
Let’s don’t wait till the water runs dry
We’ll make the biggest mistake of our lives
...
Some people will work things out
And some just don’t know how to change












p/s--tima kasih pada Mr. Yong yang membantu aku dalam hal nie. Banyak lagi aku nak belajar dgn hang ni...
Thanx juga pada Catt yang temankan aku hari tuh...


Friday, 3-Feb-2006 16:17 Email | Share | | Bookmark
Wish You Were Here

My First Wilderness
Stroll In The River
Into The Unknown
View all 6 photos...
Pictures are from 1998-2002. Re-edit, re-taken for the kinda retro look.(ala-ala zaman hail amir & uji rashid..heheh)
Thanks ItuYgKitaMau for the idea. At least, i have somewhere to keep my memories..








And did they get you to trade
Your heros for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
And did you exchange
A walk on part in the war
For a lead role in a cage?

Wish U Were Here



Wednesday, 1-Feb-2006 19:39 Email | Share | | Bookmark
Tribute To The Lost Boys: Templer Park 2006

Sebelum Maghrib
Fight Fire With Fire
Official Photographer
View all 6 photos...
Dah lama dah tak pergi melawat kawasan Templer ni. Rasanya dah dekat setahun. Templer lah tempat paling dekat untuk lari dari kesibukan Kuala Lumpur. Kalau dulu-dulu, tahap ambik bas kat PuduRaya menghala ke Rawang. Trekking lebih kurang 45 minit. Sampai la ke kawasan sungai/air terjun. Seronok ooo...mandi sungai!

Aku jadi 2nd photographer jerr.... kalah la aku dengan camera ItuYgKitaMau..








p/s--sayang, nampaknya condition sampah kat Templer Park takleh nak handle..kitaorang habiskan masa bakar sampah..
p/s/s--- woit bbudak templer! apa kita sembang@bincang kat Templer, habis kat situ jer tau jon..


Friday, 27-Jan-2006 17:30 Email | Share | | Bookmark
I Am A Human Tripod

Red Is Beautiful
Behind The Scene
Super Dimensional Fotress(Remember MACROSS?)
View all 6 photos...
I don't have no camera
I don't have no tripod

I am the human tripod...

Sorry la, gambar not so sharp.

Location: Somewhere I Belong






I still don't have a camera to call my own, but thanx to Kalai..pinjamkan.


Wednesday, 4-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Anak Buah-Buahan Ku

Kakak, Kawan, Adik
Sapa yg nampak lebih nakal ni?
Ni gambar anak-anak akak aku... Nabila & Shahida...yg sorang lagi kawan diorang laa...tak ingat la pulak aku namanyer...

Nabila-Si Kakak yang start masuk Standard One semalam. Bijak, mengikut kata tapi selalu kena buli dengan adik dia.

Shahida-Si Adik yang nakal dan ngada-ngada(biasalah, yang bongsu memang camtu selalunye kann).

Sedar tak sedar dah membesar dah bebudak dua orang ni.....





[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net