You Will Never Walk Alone

By: razmin razak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 23-Mar-2006 09:38 Email | Share | | Bookmark
I Am All Alone Here

An Apple To Ease The Loneliness
Lantai Ku Pijak
Cawan Teman Ku. Buat Milo Tak Puas Minum
Just a view of my room where im living in. Quite cozy, but still..lonely.

p/s--gambar tasik nanti la dulu, tak abis pusing lagi

Itu dia sebenarnya gas,
Aku ngak benar-benar tau,
Tapi akhirnya aku sadar satu hal,
Ko tidak penah mencintai aku














-petikan filem alexandria yg aku sendiri tak pernah tengok.
Apa kena mengena cerita ni dengan gambar ni. Ntah, sajer je nak penuhkan ruang..heh


*these pictures are purely un-edited, simply because aku tak bawak barang-barang nak edit nyer..

--disclaimer: memandangkan banyak yg kata aku kaya pasal pakai Apple ni, haruslah aku terangkan yg aku hanya meminjam jer dari housemate aku kerana aku takmau la duduk dalam bilik hostel sorang-sorang tak buat pepe... .Aku kayap, bukan kaya..hehe


Sunday, 19-Mar-2006 11:36 Email | Share | | Bookmark
A Breeze From The Past: The Town

Sapa Jahat Masuk Penjara
Pejabat Tanah
Peace Hotel
View all 6 photos...
Its been awhile since my last entry.
Being going back and forth KL-Taiping-KL.
Its gonna be like that for the next 6 weeks or more.
The Town..
I feel very relaxed, welcomed, conforting whenever im there.
Everyday it rains and everybody knows that a little bit of rain makes us happy.



Monday, 27-Feb-2006 15:42 Email | Share | | Bookmark
From Kulim With Love

Mengintai Dari Tingkap
Merah Kemerahan
Panning kah ini?
View all 9 photos...
Kehidupan aku sekarang makin berceramok. Aku takder peluang untuk bersantai bersama rakan-rakan, menonton cerita-cerita terbaru yg didownload oleh house mate ku, melihat kehebatan para-para fotopages, dan meng-update fotopages sendiri.
Arghh...aku tertekan. Busy sangat sekarang ni.
Tapi, dapat jugak aku luangkan masa untuk bawa seorang rakan ke Kulim mencari cintanya.
So, gambar-gambar ni dia yang ambik, aku tolong la uploadkan. Aku bawak kereta, mana bole ambik gambar.
Dalam 2 bulan ni, aku akan habiskan masa yang banyak kat Taiping, Perak. Antara kawasan yang paling banyak hujan kat Malaysia ni.Minggu lepas dah gi, rasanya anyak tempat-tempat menarik kat sini.
Tunggu jer la.
p/s---tengok gak la tahap kerajinan aku...heh

'skies are very beautiful. they make me happy when im sad'











Tuesday, 14-Feb-2006 11:14 Email | Share | | Bookmark
Le Tour De Langkawi 2006--- The Crappy Version

And Were Off..
The Crowd, The Prize & The Machine
Merenung Masa Depan
View all 6 photos...
Yup...LTdL 2006 is over. It ended on a very wet day.Rasanya the race track was much shorter than last year, or last two years because it used to pass by KLCC but this time, i don;t think that happen cause at first it took the riders less than 5 minutes to complete a round.
Pretty Fast.

Me. Ditemani IYKM, Joni, Wak Lou, Azam(kawan joni), A'an and Azea tried my best to capture the essence of the race. Alas... my pictures are all blurred.
Damn...the camera cannot capture moving things.. Plus, bateri habis dalam sekelip mata..
So, the topic suits the pictures la ekk...heh










Saturday, 11-Feb-2006 10:43 Email | Share | | Bookmark
The West Side of Kuala Lumpur: The Red Version

Catt's Angle
Watching the Sun Come Down
The Sole Crane
View all 6 photos...
Pictures are taken a few days ago.
Spent almost an hour watching...and just watching.
It was almost maghrib time.
Tried to clear up my thoughts.
A breath of fresh air....its hard to get that in KL.
The view was nice...

Maybe I'll go there more often, if I'm still there.


I'm not the only one
Staring at the sun
Afraid of what you'd find
If you took a look inside

I'm not just deaf and dumb
Staring at the sun
Not the only one
Who's happy to go blind















[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net