You Will Never Walk Alone

By: razmin razak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 12-Apr-2008 10:08 Email | Share | | Bookmark
What's Up With The Blur face?

Pe Crita Ambik-Ambik Gambo Ni?
When I Work, I Take It Seriously..main air liur
Seronok Nya Dierrr
View all 6 photos...
Raniya, in her daily routine. Which is:

1.Bangun
2.Makan(tengah belajar makan benda solid)
3.Minum(susu la apa lagi. Tapi kena campur susu tin jugak dah)
4.Bersenam/Bermain/Buat Sepah
5.Nangis
6.Dera Atok dan Nenek(meaning, mintak dukung)
7.Tidur....






Few weeks back we went back to Mersing. Just to get some fresh air, visit brother in law, anak sedara,pak mertua etc...etc... Very near the sea. Udang, ikan semua murah-murah. Yang paling syok nyer...cuci keta RM6(sekali vakuum). Kalau cuci enjin, mahal sket la...RM9. Gila babasss...
Anyway, Raniya dah berguling-guling dengan cousin2nyer di sana. Dan, i think she was excited being there(as she did not sleep at all masa siang). Tap malam, dah susah nak tidur.
Pictures on Mersing will be next....




Thursday, 20-Mar-2008 09:05 Email | Share | | Bookmark
Ever Heard Of I-Clay?

I Was The 1st To Be Created- A Bug
And Then, There Was Two
How Do I Do It? Use I-Clay
View all 6 photos...
For those who have creativity on their side, making things beautiful is an easy thing. I bought some clay thinggy just t try my creative side. Cleary its not there. But, when i showed it to my wife....perghh...after 3 hours i have 4 things that are made from i-Clay.

Its something that's good for someone who has a kindergarden, or you have kids above 4 years old, cause i think kalau bawah umur tuh, mesti masuk mulut punyer...hehe






Other than just Clay, theres another business opportunity waiting for you guys.
Interested or just would like to get more information please visit:

http://mommyclay.blogspot.com




Saturday, 15-Mar-2008 12:44 Email | Share | | Bookmark
All in A Day With Raniya Faramin

Gembira Nyerrr Bangun Pagi
Kita Mulakan Dengan Main Game
Kekadang Saya Baca Buku
View all 9 photos...
One thing that we are sure of about Raniya nih, dia nih kedekut senyum pada orang yang di jarang jumpa. So, bila nak ambik gambar pun susah nak tengok dia senyum.Raniya Faramin dah 5 bulan 2 minggu dah. Berat on last timbang ialah 7.1kg. Berat ooo....hehe. Memang good exercise untuk mama dan papa dia. Few days back dia tak mau tido malam walaupun dah ngantuk pasal dia dah sakit gusi. Begini la rasanya yekk...budak tak mau tido malam. Kesian dia sakit gusi...tapi apakan daya. Kitaorang pun bole buat apa yang patut jer la.



Mama dia baru start kerja balik kat tempat lama. So, the first day tu dia tinggal kat nurseri which we chose very fast cause we needed somewhere really urgent. It was really-really sad to leave her very early in the morning kerana kitorang CONFIRM dia akan nangis-nangis sampai lah dia tidur. Masa tu pun dia belum training minum pakai botol lagi. So, setiap 2 jam mama dia akan tepon nursery tanya khabar. Tapi... tengahari nenek dia datang buat lawatan kat nurseri dan terus bawak balik. Kesimpulannya, sejak hari ittew, umah nenek dia nilah jadi nursery dia sekarang.

Having a baby really changes things ekk...
Congrats tu Sern yang dah dapat 2nd baby. Congrats to Lokman yang dapat 1st baby. Congrats to Hasrul jugak dapat 1st baby.



Quote:
perghh....entry sebulan sekali. ni pun lepas dah dapat balik laptop dan sementara rajin nih




Sunday, 3-Feb-2008 15:17 Email | Share | | Bookmark
Na...Na..Na..Na..Na...Ganu Kite

Artistic
Masjid Terapung
Red Masjid
View all 6 photos...



Lama Tak Upload.
Been Busy, laptop Rosak, Mood Hilang...

Trying to get the feel back





Tuesday, 23-Oct-2007 15:04 Email | Share | | Bookmark
The Baby is One Month Old..Plus Gambar Rayer Skett

Org Pertama Yg Ready!
Punya La Payah Nak Kumpul Org, Bukan Ramai Pungg
Akhirnya...Dapat La The Whole Family
View all 15 photos...
Raya has come and go. But, ada orang kata kalau puasa sebulan, raya pun sebulan la kann...
Raya for me this year means Duit Raya after dah lama sangat dah rasanya tak merasa orang bagi duit raya. Yelaa...walaupun bukan untuk aku, tapi merasa gak la kann..
This Raya, i forced everyone to take pictures, family pictures just to cherish the moment, plus we also added new family members to the club. Raniya of course, and baby Ashraff who is very the bersemangat. Takpe-takpe, nanti kalau gi sekolah sama-sama nanti Brother Ashraff boleh jadi bauncer..hehe
And, of course tahun ni aku la tak dapat beraya sangat. Kena duduk ghumah tengok kan minik, tengok kan baby. But, kesian lagi kat minik pasal langsung takleh keluar ghumah. Pantang!!








Here are a few raya pictures and of coz my one month old daughter..all pictures are taken in and at my grandmother's house in Ulu Klang, which i am 'menumpanging' sejak balik dari Penang. Takpe, once my wife is back on her two feet, will find our own home.
That's a promise.






[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net